Translate

ΚΑΛΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


 




Ο τομέας της εκπαίδευσης καλώς ορίζει το 2021 με τη δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων τη Δευτέρα 11/1/2021, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ήδη από τις 8/1/2021 μέχρι νεωτέρας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως...μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς πρέπει να εφοδιαστείτε με υπομονή, καλή θέληση και πνεύμα συνεργασίας ούτως ώστε τα ληφθέντα μέτρα να αποβούν αποτελεσματικά. Και αυτό ισχύει τόσο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που θα επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες όσο και για εκείνους που θα επανέλθουν στα προ διακοπών μαθήματα μέσω οθόνης.


Κάνοντας πράξη, λοιπόν, τα μέτρα πρόληψης και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, η χρήση αντισηπτικών, οι σχολαστικοί καθαρισμοί, τα ειδικότερα μέτρα για προσαρμοσμένη λειτουργία κυλικείων, εργαστήρια πληροφορικής, μουσικά όργανα κ.ά., και βεβαίως οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ, ευελπιστούμε στο κοντινό μέλλον όλα να αποτελούν ανάμνηση και όλοι να γυρίσουμε στις παλιές καλές μέρες.

Ελληνικα καστρα

Τυχαία Επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά Κάστρα

get this widget

Δημοφιλεις αναρτησεις